Izvor: RTS, 23.Nov.2021, 14:23

Vučić se zahvalio na priznanjima Kosovske Mitrovice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo zahvalnosti povodom jednoglasne odluke privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica da mu, na obeležavanje Dana opštine, uruči Zlatnu povelju i Ključ grada zbog podrške opstanku srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.
Aleksandar Vučić je, u pismu zahvalnosti, naveo da priznanja koja mu je Kosovska Mitrovica dodelila imaju poseban značaj i posebnu emotivnu vrednost, jer dolaze kao potvrda da je današnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbija uvek uz svoj narod na Kosovu i Metohiji.
"Iza svakog priznanja stoji posvećen rad i pregnuće, ali ovo koje ste mi danas dodelili shvatam kao priznanje za napore koje smo svih ovih godina zajedno ulagali da i u najtežim uslovima sačuvamo, pre svega, mir i bezbednost našeg naroda u pokrajini, a onda i naše zajedništvo, bez koga ne bi bilo ni današnjih rezultata i rekordnih ulaganja države Srbije u razvoj srpskih sredina na Kosovu i Metohiji", poručio je Vučić.
Istakao je da će se uvek boriti za prosperitet i napredak Kosovske Mitrovice i svih srpskih sredina u pokrajini, bilo da se nalaze južno ili severno od Ibra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.