Vučić se sastao sa Saracinom: Razgovor o širokom spektru tema, predstavio sam viziju moderne Srbije FOTO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 17:11

Vučić se sastao sa Saracinom: Razgovor o širokom spektru tema, predstavio sam viziju moderne Srbije FOTO

Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Savezne vlade SR Nemačke za države Zapadnog Balkana Manuelom Saracinom.

"Dobar sastanak sa Manuelom Saracinom. Razgovarali smo o širokom spektru tema, od regionalnih i međunarodnih odnosa do predstojećih sastanaka u Briselu i razvoja situacije na Kosovu i Metohiji," napisao je tom prilikom Vučić na svom Instagram nalogu.

"Razmenili smo mišljenja i o saradnji Srbije i Nemačke, kao i o evrointegracijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije i izazovima sa kojima se na tom putu suočava, a sa posebnim zadovoljstvom sam predstavio našu viziju moderne Srbije i brojne projekte na kojima radimo, pogotovo u sklopu organizacije predstojećeg EXPO 2027," dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić sa Saracinom o predstojećem sastanku u Briselu i situaciji na KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Nemačke za države Zapadnog Balkana Manuelom Saracinom sa kojim je razgovarao između ostalog o predstojećem sastanku u Briselu, situaciji na KiM i evrointegracijama Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.