Ponedeljak, 26.02.2024.

16:12

Vučić se sastao sa Saracinom: Razgovor o širokom spektru tema, predstavio sam viziju moderne Srbije FOTO

Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Savezne vlade SR Nemačke za države Zapadnog Balkana Manuelom Saracinom.

Izvor: B92

Vučić se sastao sa Saracinom: Razgovor  o širokom spektru tema, predstavio sam viziju moderne Srbije FOTO
Foto: Printscreen/buducnostsrbijeav

"Dobar sastanak sa Manuelom Saracinom. Razgovarali smo o širokom spektru tema, od regionalnih i međunarodnih odnosa do predstojećih sastanaka u Briselu i razvoja situacije na Kosovu i Metohiji," napisao je tom prilikom Vučić na svom Instagram nalogu.

"Razmenili smo mišljenja i o saradnji Srbije i Nemačke, kao i o evrointegracijama Srbije i izazovima sa kojima se na tom putu suočava, a sa posebnim zadovoljstvom sam predstavio našu viziju moderne Srbije i brojne projekte na kojima radimo, pogotovo u sklopu organizacije predstojećeg EXPO 2027," dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: