Vučić s direktorom SZO za Evropu Hansom Klugeom

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s direktorom SZO za Evropu Hansom Klugeom

Predsednik je to objavio na svom Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", uz fotografiju sa sastanka PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se u utorak sa direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hansom Klugeom. Vučić je to objavio na svom Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", uz fotografiju sa sastanka.Pročitajte još - Dva državljanina Srbije ZARAŽENA korona virusom Kako je ranije najavljeno iz kancelarije predsednika za saradnju s medijima, sastanak je bio zakazan za 9 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Kluge je za "Politiku" ocenio da je Srbija dobro pripremljena za eventualnu pojavu kovid-19.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa direktorom SZO za Evropu: Od koronavirusa opasnije širenje panike i lažnih vesti

Izvor: RTS, 25.Feb.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hansom Klugeom, kome je posebno zahvalio na poseti Beogradu i zamolio da pomogne Srbiji u kreiranju sistema za čistiji vazduh i okolinu, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima predsednika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.