Vučić sa direktorom SZO za Evropu: Od koronavirusa opasnije širenje panike i lažnih vesti

Izvor: RTS, 25.Feb.2020, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa direktorom SZO za Evropu: Od koronavirusa opasnije širenje panike i lažnih vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hansom Klugeom, kome je posebno zahvalio na poseti Beogradu i zamolio da pomogne Srbiji u kreiranju sistema za čistiji vazduh i okolinu, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima predsednika Republike.
Republika Srbija je spremna da uloži veliki novac da bi svojim građanima obezbedila čist vazduh, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi se u saopštenju.

Predsednik Vučić je zamolio direktora Svetske zdravstvene organizacije za Evropu za dodatnu podršku i pomoć Srbiji u borbi protiv koronavirusa.
Dvojica sagovornika su se saglasila da je od virusa opasnije širenje panike i lažnih vesti, kako u Srbiji, tako i na celom kontinentu.
Direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu sastao se i sa premijerkom Anom Brnabić.
Brnabićeva je naglasila da Srbija ozbiljno radi na unapređenju zdravstvenog sistema kao i da se uskoro očekuje realizacija brojnih projekata, od kojih rekonstrukcije Kliničkih centara u zemlji spadaju u prioritetne. 
Hans Kluge je ocenio da je saradnja sa Ministarstvom zdravlja odlična, kao i da je Srbija spremna da se suoči sa eventualnim širenjem korona virusa. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktot SZO za Evropu sa Vučićem: Od virusa opasnije širenje panike

Izvor: Danas, 25.Feb.2020

Srbija je spremna da uloži veliki novac da bi svojim građanima obezbedila čist vazduh, saopšteno je posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hansom Klugeom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.