Vučić o sramnim izjavama britanske poslanice: Ne brini, gospođo, mi sprovodimo istragu protiv tebe

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 12:51

Vučić o sramnim izjavama britanske poslanice: "Ne brini, gospođo, mi sprovodimo istragu protiv tebe"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na sramne optužbe britanske poslanice.

"Tvrdnje britanske poslanice Ališe Kerns, poznate po antisrpskom delovanju, govore da uz policijske akcije uvode i dodatne elemente - napad na dva stuba srpskog naroda na KiM, Srpsku pravoslavnu crkvu i zdravstveni sistem", rekao je Vučić.

"Uz ove policijske akcije oni uvode napad na još dva stuba srpskog naroda na KiM, crkvu i zdravstvo. Ta gospođa će da navodno sprovodi istragu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne brini, gospođo, mi ćemo da reagujemo, sprovodimo istragu protiv vas, da vidimo zašto to radite i ko vas plaća za to", rekao je Vučić, navodeći potom sve napade na institucije i zaposlene u zdravstvu na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, britanska poslanica i predsednica Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns optužila je Srpsku pravoslavnu crkvu da učestvuje u švercovanju oružja iz Srbije na Kosovo i Metohiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.