Četvrtak, 06.07.2023.

12:46

Vučić o sramnim izjavama britanske poslanice: "Ne brini, gospođo, mi sprovodimo istragu protiv tebe"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na sramne optužbe britanske poslanice.

Izvor: B92

Vučić o sramnim izjavama britanske poslanice:
Foto: Profimedia

"Tvrdnje britanske poslanice Ališe Kerns, poznate po antisrpskom delovanju, govore da uz policijske akcije uvode i dodatne elemente - napad na dva stuba srpskog naroda na KiM, Srpsku pravoslavnu crkvu i zdravstveni sistem", rekao je Vučić.

"Uz ove policijske akcije oni uvode napad na još dva stuba srpskog naroda na KiM, crkvu i zdravstvo. Ta gospođa će da navodno sprovodi istragu. Ne brini, gospođo, mi ćemo da reagujemo, sprovodimo istragu protiv vas, da vidimo zašto to radite i ko vas plaća za to", rekao je Vučić, navodeći potom sve napade na institucije i zaposlene u zdravstvu na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, britanska poslanica i predsednica Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns optužila je Srpsku pravoslavnu crkvu da učestvuje u švercovanju oružja iz Srbije na Kosovo i Metohiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: