NE BRINITE GOSPOĐO, SPROVODIMO ISTRAGU PROTIV VAS Vučić odgovorio britanskoj poslanici: Ko vas plaća za to?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 12:53

"NE BRINITE GOSPOĐO, SPROVODIMO ISTRAGU PROTIV VAS" Vučić odgovorio britanskoj poslanici: Ko vas plaća za to?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Tvrdnje britanske poslanice Ališe Kerns, poznate po antisrpskom delovanju, govore da uz policijske akcije uvode i dodatne elemente - napad na dva stuba srpskog naroda na KiM, SPC i zdravstveni sistem, rekao je Aleksandar Vučić komentarišući sramne optužbe britanske poslanice.

- Uz ove policijske akcije oni uvode napad na još dva stuba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpskog naroda na KiM, crkvu i zdravstvo. Ta gospođa će da navodno sprovodi istragu. Ne brini, gospođo, mi ćemo da reagujemo, sprovodimo istragu protiv vas, da vidimo zašto to radite i ko vas plaća za to - kazao je Vučić, navodeći potom sve napade na institucije i zaposlene u zdravstvu na KiM.

Podsetimo, britanska poslanica i predsednica Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns optužila je Srpsku pravoslavnu crkvu da učestvuje u švercovanju oružja iz Srbije na Kosovo i Metohiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o sramnim izjavama britanske poslanice: "Ne brini, gospođo, mi sprovodimo istragu protiv tebe"

Izvor: B92, 06.Jul.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na sramne optužbe britanske poslanice..."Tvrdnje britanske poslanice Ališe Kerns, poznate po antisrpskom delovanju, govore da uz policijske akcije uvode i dodatne elemente - napad na dva stuba srpskog naroda na KiM, Srpsku pravoslavnu crkvu i zdravstveni...

Nastavak na B92...

Vučić o skandaloznim tvrdnjama britanske poslanice: Ne brinite, gospođo, mi ćemo da reagujemo, sprovodimo istragu protiv vas!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Jul.2023

BEOGRAD – Tvrdnje britanske poslanice Ališe Kerns, poznate po antisrpskom delovanju, govore da uz policijske akcije uvode i dodatne elemente – napad na dva stuba srpskog naroda na KiM, SPC i zdravstveni sistem, rekao je Aleksandar Vučić komentarišući sramne optužbe britanske poslanice. –...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.