Vučić danas u Kišinjevu na samitu Evropske političke zajednice: Srešće se sa dva svetska moćnika i lidera

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 00:58

Vučić danas u Kišinjevu na samitu Evropske političke zajednice: Srešće se sa dva svetska moćnika i lidera

Planiran je i niz susreta predsednika Srbije sa evropskim zvaničnicima

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće u četvrtak, 1. juna, na Samitu Evropske političke zajednice koji se održava u Kišinjevu, saopštio je kabinet predsednika republike.

Tokom Samita u glavnom gradu Republike Moldavije, predsednik Vučić učestvovaće i na Okruglom stolu evropskih lidera o energetici i povezivanju.

Planiran je i niz susreta predsednika Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa zvaničnicima među kojima su predsednik Republike Francuske Emanuel Makron, kancelar Savezne Republike Nemačke Olaf Šolc, savezni kancelar Republike Austrije Karl Nehamer, predsednik Vlade Republike Češke Petr Fijala, predsednik Crne Gore Jakov Milatović, kao i visoki predstavnik Evropske Unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić danas na samitu u Kišinjevu

Izvor: Danas, 01.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na Samitu Evropske političke zajednice koji se održava u Kišinjevu, a na marginama tog skupa imaće više bilataralnih susreta sa evropskim zvaničnicima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.