Vučić čestitao Mišustinu: Uveren sam da ćemo nastaviti razvoj prijateljskih odnosa

Izvor: RTS, 16.Jan.2020, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Mišustinu: Uveren sam da ćemo nastaviti razvoj prijateljskih odnosa

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Vlade Ruske Federacije Mihailu Mišustinu povodom stupanja na dužnost. Uveren sam da ćemo zajedničkim radom da nastavimo razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa Srbije i Rusije, kao i srpskog i ruskog naroda, koje krase neraskidiva bliskost i međusobno razumevanje i poštovanje, naveo je Vučić u pismu.
"Uveren sam da će Vam ukazano poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dati snažnu volju da radite odlučno i posvećeno, na dobrobit Vaše zemlje i bratskog ruskog naroda", poručio je Vučić.

Istakao je da smo zahvalni Rusiji "za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, posebno u Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju".
"Želeći Vam mnogo uspeha u Vašem odgovornom poslu, kao i dobro zdravlje i sreću u ličnom životu, primite izraze mog dubokog uvažavanja", navodi se u čestitki predsednika Vučića.
Vučić je uputio i pismo dosadašnjem predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, u kojem mu zahvaljuje na dugogodišnjoj korektnoj saradnji koju je imao kao predsednik Vlade i kao predsednik Republike.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić čestitao Mišustinu: Za nastavak prijateljskih odnosa

Izvor: B92, 16.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Vlade Ruske Federacije Mihailu Mišustinu...Vučić je izrazio uverenje da će dve zemlje nastaviti razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa...On je istakao i da je Srbija zahvalna Rusiji za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.