Vučić čestitao Mišustinu: Za nastavak prijateljskih odnosa

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Mišustinu: Za nastavak prijateljskih odnosa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Vlade Ruske Federacije Mihailu Mišustinu.

Vučić je izrazio uverenje da će dve zemlje nastaviti razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa.

On je istakao i da je Srbija zahvalna Rusiji za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, posebno u Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u kojima, kako ističe, Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju, saopštila je pres služba predsednika.

"Uveren sam da će Vam ukazano poverenje dati snažnu volju da radite odlučno i posvećeno, na dobrobit Vaše zemlje i bratskog ruskog naroda.

Uveren sam da ćemo zajedničkim radom da nastavimo razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa Srbije i Rusije, kao i srpskog i ruskog naroda, koje krase neraskidiva bliskost i međusobno razumevanje i poštovanje", naveo je predsednik Vučić u čestitki.

On je Mišustinu poželeo mnogo uspeha u odgovornom poslu, kao i dobro zdravlje i sreću u ličnom životu, i uputio izraze dubokog uvažavanja.

Predsednik Vučić je uputio i pismo dosadašnjem predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, u kojem mu zahvaljuje na dugogodišnjoj korektnoj saradnji, koju je imao kao predsednik Vlade i kao predsednik Republike.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.