Vučić: Srbijom će se upravljati iz Srbije, a ne iz ambasada

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbijom će se upravljati iz Srbije, a ne iz ambasada

Premijer Srbije i kandidat za predsednika države Aleksandar Vučić izjavio je danas na predizbornom mitingu u Jagodini da će se Srbijom upravljati iz Srbije, a ne iz ambasada.

Pred punom Halom sportova u Jagodini, Vučić je ocenio da Srbija postavila temelje zdrave privrede i ekonomije i da ne strepi za ekonomsku budućnost Srbije.

"Već ove godine imaćete veće plate i penzije i to značajnije veće, pa sledeće godine opet i tako svake godine ako nastavimo da radimo", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kazao je Vučić praćen skandiranjem "Aco Srbine".

Lider Srpske napredne stranke, ocenio je i da je za ekonomski boljitak zemlje bitna i regionalna stabilnost, ali da uz sve to Srbija neće dozvoliti da bude ponižavana.

Vučić je naveo i da su mu gotovo "suze pošle na oči" kada mu je ;generalni sekretar NATO ;Jens Stoltenberg rekao da u alijansi ne postoji podrška za to da Kosovo formira svoju vojsku.

"To je naša pobeda", kazao je Vučić i dodao da je jedna od pobeda i otvaranje novih radnih mesta. ;

On je ukazao i na, kako je rekao, "neverovatnu mržnju" koju prema njemu gaje protivkandidati na predsedničkim izborima.

"Nema problema dolazim na crtu, pa pobedite ako možete. Samo napred dođite desetorica, petnaestorica, koliko god vas ima, sve ćemo da vas pobedimo. To je pobeda Srbije", rekao je Vučić uz konstataciju da ostali kandidati traže njegovu glavu.

Dodao je i da on nije učestvovao u pljačkaškim privatizacijama i unizio zemlju.

Kao domaćin na skupu je govorio i predsednik jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković.

On je ocenio da će predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić pobediti na izborima, između ostalog i zbog toga što je u interesu naroda spreman da sa više premijerske funkcije ode na nižu predsedničku funkciju.

"Vučić će pobediti i zbog toga što je suficit nikada manji i zbog toga što nikad nije bilo više investitora", ocenio je Marković.

On je ocenio i da je Vučić "najbolji među nama" i jedini predsednički kandidat koji Srbiju neće uvesti u rat, koji hoće da se za Srbiju živi, a ne da se zbog nje ratuje.

"Nema (skandiranja) Palma, ja sam ovde da podržim Vučića, hajmo svi: Vučić, Vučić... podignite ruke i da skandiramo, ko će da pobedi", kazao je Marković prisutnima koji su mu skandirali.

Okupljeni su ga poslušali i počeli da skandiraju aktuelnom premijeru.

Marković je u jednom trenutku upitao svog koalicionog partnera, predsednika Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića da li je preterao i ubrzo konstatovao: "Nisam".

Govoreći o Vučićevom suparniku na predstojećim izborima Saši Jankoviću, Marković je rekao da je za vreme svog mandata kao zaštitnik građana Janković samo kritikovao Vučića i da je to jedini njegov rezultat.

Marković je rekao i je da "na čelu sa Vučićem", vladajuća koalicija svakoga dana, a ne samo na današnji Međunarodni dan žena, na strani dama i vodi računa o njima.

Uz zvuke trubača i pesmu "Igrale se delije na sred zemlje Srbije" okupljenima se obratio i lider socijlaista i ministar spoljnjih poslova Ivica Dačić.

"Svaka kuća, pa i svaka zemlja mora da ima svog domaćina koji će da vodi u budućnost da, ide napred, a ne zemlja da se uvlači u destrukciju i međupartijske i međunacionalne sukobe", kazao je Dačić.

On je članove i pristalice Socijalističke partije Srbije još jednom pozvao da svoj glas daju Aleksandru Vučiću.

"Kao da sam je kandidovao na izborima, svakoga ko bi glasao za mene pozivam da glasa za Aleksandra Vučića, zbog Srbije", rekao je Dačić.

Dačić je naveo i da je potrebno održati kontinuitet sa svim onim dobrim na čelu Srbije i da je na čelu države potreban neko ko će se isprsiti kada Srbija treba da se brani i ko svakom ulice može da kaže da se Srbija neće ponižavati.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.