Vučić: Smene zbog mleka, rekonstrukcija Vlade

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Smene zbog mleka, rekonstrukcija Vlade

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić najavio je hitne smene načenika inspekcija za zaštitu bilja i veterinu ali i rekonstrukciju Vlade.

Koliko sutra biće smenjeni načelnici inspekcija za zaštitu bilja i veterinu, kao i čelni ljudi istoimenih sektora u Ministarstvu poljoprivrede, najavi je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kao prvi odgovor Vlade na rešavanje pitanja "ko je odgovoran" za situaciju sa aflatoksinom u mleku.

Vučić je najavio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vlada do 15 marta vratiti Pravilnik sa "starim" dozvoljenim nivoom aflatoksina u mleku od 0.05 mikrograma ko kilogramu jer se ovako, zbog nemogućnosti izvoza i afere u Srbiji izgubi 400.000 litara mleka.

Što se tiče samog rada Vlade i ministarstava, Vučić je kao lider Srpske napredne stranke kao vodeće u vladajućoj koaliciji najavio da će partnerima ponuditi nekoliko opcija.

Jedna od njih je rekonstrukcija Vlade jer "svakako nismo zadovoljni sa svim ministrima" a druga je mogiućnost raspisivanja izbora "ako se potegne pitanje legitimiteta".

(MONDO, foto: Beta/Nenad Petrović)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Vratićemo granicu aflatoksina na 0,05 i smeniti odgovorne

Izvor: Blic, 04.Mar.2013

Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije, izjavio je danas za RTS da će već od sutra smeniti četiri osobe odgovorne za problem sa aflatoksinima...Vučić je rekao da je zamerio ministru poljoprivrede Goranu Kneževiću što je povećao granicu dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku sa 0,05...

Nastavak na Blic...

SMENE: Direktorima lete glave zbog mleka!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2013, 07:19

Vicepremijer odlučio da smeni odgovorne za pojavu aflatoksina u mleku i najavio da će rekonstrukciju Vlade razmotriti do 15. marta..BEOGRAD - Promene...Prvi potpredsednik Vlade i predsednik SNS Aleksandar Vučić rekao je gostujući na RTS u emisiji „Oko“ da će zbog afere sa aflatoksinom u mleku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.