Vučić: Vratićemo granicu aflatoksina na 0,05 i smeniti odgovorne

Izvor: Blic, 04.Mar.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Vratićemo granicu aflatoksina na 0,05 i smeniti odgovorne

Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije, izjavio je danas za RTS da će već od sutra smeniti četiri osobe odgovorne za problem sa aflatoksinima.

Vučić je rekao da je zamerio ministru poljoprivrede Goranu Kneževiću što je povećao granicu dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku sa 0,05 na 0,5 odsto po kilogramu.

On je najavio da će se ta granica već za 15 dana vratiti na 0,05 odsto.

Vučić je izjavio da će se do 15. marta sa koalcionim partnerima razmatrati rad svih ministara pa i njegov.





Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Vratićemo granicu aflatoksina na 0,05 i smenjujemo odgovorne

Izvor: Blic, 04.Mar.2013

Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS), izjavio je danas u emisiji "Oko" na RTS-u da će već od sutra smeniti četiri osobe odgovorne za problem sa aflatoksinima. ..Vučić je rekao da je zamerio ministru poljoprivrede Goranu Kneževiću što je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.