Vučić: Dobra odluka Prištine da ukine mere zabrane trgovine

Izvor: RTS, 06.Jun.2020, 11:12

Vučić: Dobra odluka Prištine da ukine mere zabrane trgovine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravio je odluku Prištine da ukine sve zabrane trgovine sa Beogradom.
Aleksandar Vučić je, povodom odluke vlasti u Prištini da ukine "mere reciprociteta", rekao da veruje u snagu srpske ekonomije i kompanija.

Prema njegovim rečima, može se uspostaviti dobar poslovni odnos Srba i Albanaca.
Predsednik je za Prvu TV rekao da od takvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odnosa i jedni i drugi mogu imati velike koristi.
Takođe, Vučić je poručio da će se država boriti čvrsto i snažno za Kosovo i Metohiju, svoje interese i prava srpskog naroda, ali da za Srbiju nema srećnog rešenja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Dobra odluka Prištine da ukinu trgovinsku zabranu, verujem u dobar biznis odnos Srba i Albanaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučič izjavio je danas povodom odluke Prištine da ukine taksu na robu iz Srbije, da je dobro da se ukinu sve trgovinske zabrane između Beograda i Prištine..."Verujem u snagu srspkr ekomije i snagu naših kompanija", rekao Vućić na TV Prva...On je rekao da veruje da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: Očekujem Lajčaka ovde u Beogradu i Prištini odmah posle izbora u Srbiji

Izvor: Beta, 06.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučič izjavio je povodom odluke Prištine da ukine taksu na robu iz Srbije, da je dobro da se ukinu sve trgovinske zabrane izmedju Beograda i Prištine. "Verujem u snagu srpske ekonomije i snagu naših kompanija", rekao Vućić na TV Prva.On je rekao da veruje da se može...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.