Vučević raskrinkao DS: Šutanovac pokušava da skrene pažnju javnosti sa paralelnih službi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević raskrinkao DS: Šutanovac pokušava da skrene pažnju javnosti sa paralelnih službi

Ako Šutanovac uopšte vidi dalje od svojih pašnjaka, onda verovatno misli da je pametniji od brojnih svetskih zvaničnika, međunarodnih institucija, koji za srpsku diplomatiju i predsednika Vučića imaju samo pohvale.

Demokratska stranka i njen sadašnji predsednik Dragan Šutanovac očigledno pate od teške amnezije, ali srećom građani Srbije nemaju problem sa pamćenjem i sećanjem, posebno na vladavinu žutog režima, pa ih zato i šalju „ispod cenzusa“ - poručio je potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Pročitajte i:

- Za razliku od vremena kada su DS i Šutanovac vodili Srbiju, kada se nije znalo ko su nam prijatelji, a ko neprijatelji, niti kome se šta obećava, dok je vajni šef diplomatije Vuk Jeremić, umesto da se diplomatski bori za svoju zemlju, vodio ličnu borbu za svoje buduće funkcije i radio na sopstvenom marketingu, sada su sve karte otvorene, i treba biti krajnje licemeran i mrzeti sopstvenu zemlju pa reći da spoljna politika Srbije nije za svaku pohvalu.

Predsednik Vučić govori isto i na istoku, i na zapadu, i u Srbiji.

Srbija je zemlja koja vodi mudru, izbalansiranu spoljnu politiku, kojoj je imperativ da štiti isključivo svoje interese. Srbija se nalazi na evropskom putu, ali i putu očuvanja mira i stabilnosti u regionu, a naš predsednik je lično inicirao uspostavljanje što čvršćeg ekonomskog saveza zemalja Zapadnog Balkana, jer će nam to doneti ekonomski prosperitet, neophodan za dalji razvoj, i ostanak mladih.

Kritikujući nedvosmislene uspehe naše spoljne politike, Demokratska stranka i Dragan Šutanovac, zapravo, pokušavaju da skrenu pažnju javnosti sa vesti koja nas je sve poslednjih dana ozbiljno uznemirila. Da su krali i lagali narod, to smo znali, ali da su išli dotle da montiraju paralelnu službu bezbednosti kako bi se obračunavali sa političkim neprijateljima, to je. ne samo politički presedan, već i krivično delo.

Po čijem nalogu su pratili i prisluškivali neistomišljenke, ko im je to dozvolio, ko je sve učestvovao u tome? Kakvu su to Srbiju pokušavale da naprave vajne „demokrate“ i po čijem nalogu? - rekao je Vučević u zvaničnom saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučević: Šutanovac skreće pažnju sa paralelnih službi

Izvor: RTS, 02.Dec.2017

Potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Miloš Vučević ocenio je, reagujući na govor predsednika DS Dragana Šutanovca, da kritikujući nedvosmislene uspehe spoljne politike, Šutanovac pokušava da skrene pažnju javnosti sa uznemirujuće vesti da su montirali paralelnu službu bezbednosti kako...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.