Izvor: RTS, 24.Jan.2021, 20:23

Vremenska prognoza - 25. januar

Najviša dnevna temperatura do 8 stepeni.


Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)


25.01.2021. Ponedeljak: Promenljivo i hladnije. Ujutro oblačno s kišom i snegom, pre podne i sredinom dana pretežno sunčano, posle podne i noću ponovo naoblačenje s kišom i snegom. U planinskim predelima povećanje, a noću ka utorku stvaranje snežnog pokrivača i u nižim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predelima. Vetar ujutro i pre podne umeren, zapadni i jugozapadni, posle podne slab, iatočni i severoiatočni. Najniža temperatura od 1 do 5 °S, najviša od 4 do 8 °S. Upozorenje - potencijalno opasna pojava: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.
26.01.2021. Utorak: U centralnim i južnim delovima pretežno oblačno, mestimično sa slabim snegom, manje povećanje visine snežnog pokrivača. Na severu umereno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 1 °S, najviša od 3 do 5 °S. Upozorenje - potencijalno opasna pojava: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.
27.01.2021. Sreda: Promenljivo oblačno, ponegde u centralnim i južnim delovima kratkotrajni slab sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 0 °S, najviša od 2 do 5 °S.
28.01.2021. Četvrtak: Umereno oblačno i suvo. U toku noći na severu slaba kiša. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -5 do -1 °S, najviša od 4 do 6 °S. 
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 29.01.2021. do 02.02.2021.)
Pretežno oblačno i toplije, povremena naoblačenja s kišom, u višim planinskim predelima sa snegom.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promenljivo i hladno, biće i sunca i kiše i snega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2021, 01:38

U Srbiji će danas biti promenljivo i hladnije vreme - ujutro oblačno s kišom i snegom, pre podne i sredinom dana pretezno sunčano, a posle podne i noću ponovo naoblačenje s kišom i snegom...U planinskim predelima povećanje, a u toku noći ka utorku stvaranje snežnog pokrivača i u nižim predelima....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.