Читај ми!

Vremenska prognoza - 25. januar

Najviša dnevna temperatura do 8 stepeni.


Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)


25.01.2021. Ponedeljak: Promenljivo i hladnije. Ujutro oblačno s kišom i snegom, pre podne i sredinom dana pretežno sunčano, posle podne i noću ponovo naoblačenje s kišom i snegom. U planinskim predelima povećanje, a noću ka utorku stvaranje snežnog pokrivača i u nižim predelima. Vetar ujutro i pre podne umeren, zapadni i jugozapadni, posle podne slab, iatočni i severoiatočni. Najniža temperatura od 1 do 5 °S, najviša od 4 do 8 °S. Upozorenje - potencijalno opasna pojava: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

26.01.2021. Utorak: U centralnim i južnim delovima pretežno oblačno, mestimično sa slabim snegom, manje povećanje visine snežnog pokrivača. Na severu umereno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 1 °S, najviša od 3 do 5 °S. Upozorenje - potencijalno opasna pojava: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

27.01.2021. Sreda: Promenljivo oblačno, ponegde u centralnim i južnim delovima kratkotrajni slab sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 0 °S, najviša od 2 do 5 °S.

28.01.2021. Četvrtak: Umereno oblačno i suvo. U toku noći na severu slaba kiša. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -5 do -1 °S, najviša od 4 do 6 °S. 

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 29.01.2021. do 02.02.2021.)
Pretežno oblačno i toplije, povremena naoblačenja s kišom, u višim planinskim predelima sa snegom.

 
среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво