Izvor: RTS, 25.Jan.2021, 07:04

Vraća se zima, zabeleće se i u nižim predelima

U Srbiji u ponedeljak osetan pad temperature. Jutarnja kiša u večernjim satima preći će u sneg. Ujutru od 1 do 5 stepeni, tokom dana do 8 stepeni.
Oblaci koji stižu sa jugozapada doneće kišu, ali će kiša brzo preći u sneg. Dnevna temperatura niža i za desetak stepeni u odnosu na prethodne dane.
Ujutro oblačno s kišom i snegom, pre podne i sredinom dana pretežno sunčano, a posle podne i noću ponovo naoblačenje s kišom i snegom.
Jutarnja temperatura od 1 do 5, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni.  
Tokom noći moguće je stvaranje snežnog pokrivača i u nižim predelima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vremenski haos počinje: Kiša, sunce pa sneg

Izvor: B92, 25.Jan.2021

Beograd -- Srbiji će danas biti promenljivo i hladnije vreme - ujutro oblačno s kišom i snegom, pre podne i sredinom dana pretezno sunčano. Posle podne kiša i sneg...U planinskim predelima povećanje, a u toku noći ka utorku stvaranje snežnog pokrivača i u nižim predelima. Vetar ujutro i pre...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.