Izvor: SrbijaNet.rs, 31.Jan.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratili se srpski turisti iz Egipta, većina nije ni osetila nemire

Srpski turisti koji su nešto pre 19 sati sleteli iz Egipta na beogradski aerodrom Nikola Tesla, izjavili su večeras da nisu bili u opasnosti, a da većina njih nije ni osetila nemire koji već sedam dana vladaju na ulicama Kaira i drugih

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigli naši iz Hurgade i Šarm el Šeika!

Izvor: Mondo, 31.Jan.2011

Srpski turisti koji su nešto pre 19 sati sleteli iz Egipta na beogradski aerodrom Nikola Tesla, izjavili su večeras da nisu bili u opasnosti.

Nastavak na Mondo...

Srpski turisti doputovali iz Egipta

Izvor: RTS, 31.Jan.2011

Grupa srpskih turista vratila se večeras iz Egipta. Oni su u organizaciji agencije "Kontiki" bili na odmoru u Šarm el Šeiku i Hurgadi. ..Avion sa srpskim turistima koji su bili u egipatskim letovalištima sleteo je večeras na beogradski aerodrom Nikola Tesla...Avion je sleteo u 18.45 i u njemu se...

Nastavak na RTS...

Vratili se srpski turisti, tvrde da nisu bili u opasnosti u Egiptu

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Feb.2011, 03:20

BEOGRAD Iz Egipta je danas oko 19 sati na beogradski aerodrom sletelo125 srpskih turista. Dočekani zagrljajima i po kojom suzom rodbine i prijatelja, preplanuli putnici su sa čuđenjem posmatrali veliko interesovanje medija za njihov boravak u zemlji faraona.....Procitajte celu vest Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.