Vozač na liniji 551 puštao dečije pesmice da umiri bebu

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač na liniji 551 puštao dečije pesmice da umiri bebu

Ivan Filipović, vozač autobusa javnog gradskog prevoza u Beogradu na liniji 551, pustio je dečije pesmice preko razglasa kako bi umirio jednogodinju rasplakanu bebu.

“Vozač na liniji 551 večeras je preko razglasa pustio dečije pesmice kako bi mi pomogao da umirim bebu. Da ne pričam što nas je zabavio i vratio u detinjstvo”, napisala je na Tviteru zahvalna majka Ana Maksimović..

Vozac na liniji 551 je veceras preko razglasa pustio decije pesmice kako bi mi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pomogao da umirim bebu. Da ne pricam sto nas je sve zabavio i vratio u detinjstvo. #gsp#Beograd@prijavi_problem

Dečije pesme koje je vozač pustio maloj Milici, olakšale su joj povratak kući. Njena majka Ana Maksimović, za N1 kaže da je gest vozača autobusa iznenadio i zatekao, jer je - kako kaže - sa uplakanom bebom u naručju očekivala sasvim suprotnu reakciju.

"Kod Železničke stanice je ušla gospođa sa bebom i tek što smo krenuli, ona je počela da plače. U autobusu je bilo oko 25 stepeni, a napolju 30 i kusur, znači bebi nije bilo vruće, nego je jednostavno bila uznemirena. Možda nije navikla na takva putovanja ili na mnogo ljudi oko nje. Pošto i sam imam bebu od šest meseci, u telefonu imam dosta snimljenih dečijih pesama i setio sam se da ih pustim. Odlučio sam se za 'Razbole se lisica' i beba se skoro odmah smirila", ispričao je Filipović za “Blic”.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.