Voz se iz Raške vraća za Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz se iz Raške vraća za Beograd

Putnici koji se nalaze u "promotivnom" vozu, koji je u subotu ujutru, posle 18 godina, ponovo krenuo iz Beograda za Kosovsku Mitrovicu, vratiće se nazad istim vozom za Beograd, potvrdjeno je Tanjugu.

Oni će nešto posle 20.30 sati krenuti za Beograd iz Raške, gde je voz stajao od 16.30 sati.

Putnicima koji za Kosovsku Mitrovicu idu redovnom linijom obezbeđen je autobuski prevoz do krajnje destinacije.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da je po njegovom nalogu voz koji je pošao za Kosovsku mitrovicu iz Beograda zaustavljen u Raški da bi se sačuvali životi ljudi i sprečili sukobi širih razmera.

Premijer je na vanrednoj konferenciji za medije rekao da je Priština pripremala ratne igre i da je bio plan da se voz iz Beograda zaustavi i započnu sukobi širih razmera.
Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Oj Kosovo, Kosovo" se orilo zaustavljenim vozom VIDEO

Izvor: B92, 14.Jan.2017

U vozu koji je iz Beograda posle 18 godina krenuo u Kosovsku Mitrovici a koji je satima stajao u Raškoj članovi KUD Leposavić provodili su vreme pevajući...Albanski mediji preneli su video koji je na Fejsbuk postavila novinarka agencije Beta, uz navode da se u vozu koji stoji u Raškoj pevaju "srpske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.