Voditeljki zbog veze sa dečkom od 17 godine prete smrću

Izvor: Blic, 07.Dec.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljki zbog veze sa dečkom od 17 godine prete smrću

Atraktivna britanska voditeljka Karolina Flek (32) dobila je pretnje smrću zbog svoje veze sa Harijem Stilsom (17), članom benda "One Direction".

Naime, ona je putem Twittera dobila uznemiravajuće poruke od fanova benda koji su ogorčeni zbog njihovog ljubavnog odnosa.

Uprkos tome Karolina smatra da nije uradila ništa loše i da bi ljudi trebalo da prihvate veliku razliku u godinama.

- Osećam da ne treba da brinemi zbog toga što radim, ali društvo ima problema s prihvatanjem velikih razlika u godinama - rekla je atraktivna voditeljka braneći razliku od petnaest godina između nje i Harija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Voditeljki (32) prete smrću jer je u vezi sa 17-godišnjim dečakom

Izvor: Blic, 07.Dec.2011

Atraktivna britanska voditeljka Karolina Flek (32) dobila je pretnje smrću zbog svoje veze sa Harijem Stilsom (17), članom benda "One Direction"...Naime, ona je putem Twittera dobila uznemiravajuće poruke od fanova benda koji su ogorčeni zbog njihovog ljubavnog odnosa...Uprkos tome Karolina smatra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.