Vlasnici ostrva u obliku srca: Anđelina laže, nismo joj prodali ostrvo

Izvor: Blic, 26.Nov.2013, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnici ostrva u obliku srca: Anđelina laže, nismo joj prodali ostrvo

Holivudska glumica Anđelina Džoli nedavno je objavila da je kupila svom nevenčanom suprugu Bredu Pitu ostrvo u obliku srca za 50. rođendan, za koje je navodno potrošila 19,7 miliona dolara. Vlasnici ostrva tvrde da glumica lažei da joj nisu prodali ekskluzivno odmaralište.

- Ostrvo smo stavili na prodaju pre četiri meseca, ali još uvek nismo dobili nijednu ponudu, a kamoli da smo ga prodali. Ne znam odakle je došla ova priča – rekla je Dona Masaro, ćerka vlasnika Džozefa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Barbare Masaro za strane medije.

Ekskluzivno ostrvo na 11 jutara sa pistom za helikopter nalazi se severno od Njujorka. Koliba na ostrvu sagrađena je 1950, osam godina pre Rajtove smrti, a glavna kuća izgrađena je 2008. po Rajtovom planu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlasnici ostrva u obliku srca: Anđelina laže, nismo joj prodali ostrvo

Izvor: Dzungla.org, 26.Nov.2013

Holivudska glumica Anđelina Džoli nedavno je objavila da je kupila svom nevenčanom suprugu Bredu Pitu ostrvo u obliku srca za 50. rođendan, za koje je navodno potrošila 19,7 miliona dolara. Vlasnici ostrva tvrde da glumica lažei da joj nisu prodali ekskluzivno odmaralište.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.