Vlasnici hotela Nais nakon Vučićeve objave: Neće biti otpuštanja radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2020, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnici hotela "Nais" nakon Vučićeve objave: Neće biti otpuštanja radnika

Vlasnici hotela "Nais" saopštili su danas da su, nakon reakcije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi zemlja, odlučili da do kraja vanrednog stanja, uprkos ekonomskim gubicima koji im predstoje, sve radnike ostave na platnom spisku, nezavisno od radnog statusa.

Odlučili smo da sačuvamo sve radnike i njihove porodice da bismo uživali u vremenu koje dolazi nakon pobede nad korona virusom. Ovo teško vreme zahteva solidarnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svih nas i mi želimo da pokažemo da ćemo uvek biti uz Srbiju, ističe menadžment "Naisa" u saopštenju dostavljenom FoNetu.

Oni se izvinjavaju Vučiću i svojim zaposlenim, koji su se uznemirili zbog mogućnosti da izgube svoja radna mesta, kao i svima koji svakodnevno ulažu ogromne napore u borbi protiv koronavirusa.

Vučić je na nalogu na instagramu "buducnostsrbijeav" napisao da da hotel "Nais" na auto-putu Beograd–Niš, koji je u vlasništvu Ivice Tončeva, neće imati podršku države jer je otpustio 60 odsto zaposlenih.

"Kako saznajem, hotel 'Nais', u vlasništvu Ivice Tončeva, otpustio je 60 posto radnika. To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu podršku države Srbije", objavljeno je na instagramu.

Istovremeno, Vučić je ponovio molbu poslodavcima da čuvaju svoje radnike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL! HOTEL NAIS OTPUSTIO 60 ODSTO RADNIKA Vučić oštro poslodavcima: Ko otpušta, neće imati podršku države

Izvor: Kurir, 24.Mar.2020

VUČIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU POSLODAVCIMA U SRBIJI Čuvajte svoje radnike! Hotel Nais neće imati podršku jer otpušta radnike

Nastavak na Kurir...

Hotel "Nais" otpustio 60 odsto radnika, Vučić: Neće imati podršku države Srbije

Izvor: Blic, 24.Mar.2020

Hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 odsto radnika, objavio je na svom Instagram profilu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Vučić: Tončev otpustio radnike iz hotela Nais, neće imati podršku države. ...

Izvor: Beta, 24.Mar.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da je hotel Nais, u vlasništvu Ivice Tončeva, otpustio radnike i da zato neće imati podršku države."Kako saznajemo, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 odsto radnika. To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.