Aleksandar Vučić: Hotel Nais neće imati podršku jer otpušta radnike

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Mar.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić: Hotel "Nais" neće imati podršku jer otpušta radnike

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da hotel "Nais" na auto-putu Beograd-Niš, koji je u vlasništvu Ivice Tončeva, neće imati podršku države jer je otpustio 60 odsto zaposlenih.

"Kako saznajem, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 posto radnika. To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu podršku države Srbije", objavljeno je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Istovremeno, Vučić je ponovio molbu poslodavcima da čuvaju svoje radnike.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Hotel "Nais" otpušta radnike, neće imati podršku države

Izvor: Blic, 24.Mar.2020

Hotel "Nais" na auto-putu Beograd-Niš, koji je u vlasništvu Ivice Tončeva, neće imati podršku države jer je otpustio 60 odsto zaposlenih, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.