Vladika Joanikije ipak pozitivan na koronavirus

Izvor: B92, 23.Nov.2020, 17:17

Vladika Joanikije ipak pozitivan na koronavirus

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije i dalje je pozitivan na koronavirus.

Administratori Fejsbuk stranice Pravoslavna Mitropolija Crnogorsko-Primorska, na kojoj je ranije danas objavljena informacija da je Joanikije negativan na kovid 19, izvinili su se zato što su objavili netačnu informaciju i ističu da je ta informacija objavljena bez zle namere.

Vladika Joanikija oboleo je od koronavrusa nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sahrane mitropolita Amfilohija.

Kod Joanikija je virus potvrđen 4. novembra i od tada je u samoizolaciji.

Vladiku Joanikija Sveti arhijerejski Sinod je izabrao da zamenjuje preminulog mitropolita Amfilohija do izbora novog vladike.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladika Joanikije negativan na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2020

NIKŠIĆ - Vladika budimljansko-nikšićki Joanikije negativan je na virus korona, saopštila je danas Mitropolija crnogorsko-primorska (MCP) na svom Facebook nalogu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Netačno da je Joanikije negativan na korona virus

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2020

Nakon objavljene vijesti na agenciji Beta da je episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP)Joanikije negativan na korona virus, na svojoj zvaničnoj stranici oglasila se Mitropolija crnogorsko-primorska koja navodi da je ta informacija netačna. Agencija Beta...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.