Vlada: Od sutra vakcinacija samo gradjana koji su dobili poziv

Izvor: Beta, 25.Jan.2021, 17:42

Vlada: Od sutra vakcinacija samo gradjana koji su dobili poziv

Vlada Srbije saopštila je da će od sutra na svim punktovima moći da se vakcinišu isključivo gradjani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije.Iz vlade su saopštili da "nema nikakve potrebe, niti je u interesu javnog zdravlja da se stvaraju redovi i gužve gradjana koji nemaju zakazan termin" jer će kako se navodi, svi gradjani dobiti vakcinu u skladu sa planom prioritizacije."Ovakva odluka doneta je zbog toga što se svakoga dana uvećava broj gradjana koji se nisu prijavili za vakcinaciju, a dolaze ispred punktova ili zdravstvenih ustanova kako bi se vakcinisali. Molimo gradjane da poštuju procedure prijave i same vakcinacije, jer je to najbolji način da svoju vakcinu dobiju svi, po utvrđenim prioritetima", piše u saopštenju.Iz vlade su podsetili gradjane da se za vakcinaciju mogu prijaviti na adresi www.imunizacija.euprava.gov.rs, odnosno telefonski, putem kontakt centra na broj telefona 0800 222 334, svakoga dana od 8 do 20 časova.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vakcinacija od sutra samo uz poziv u zakazanom terminu

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021

Od sutra će na svim punktovima za vakcinaciju moći da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv sa terminom vakcinacije...Termin za vakcinciju građani će dobiti nakon prijave na portalu e-Uprave ili pozivom kontakt centra...Nema nikakve potrebe niti je u interesu javnog zdravlja da...

Nastavak na Radio 021...

Vakcinacija u Srbiji od utorka prema zakazanom terminu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2021

BEOGRAD - U Srbiji će od sutra na svim punktovima za vakcinaciju protiv virusa korona moći da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vakcinacija na punktovima od danas samo uz poziv u zakazanom terminu

Izvor: Radio 021, 26.Jan.2021, 08:08

Na svim punktovima za vakcinaciju od danas će moći da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave, sa terminom vakcinacije, saopšteno je iz Vlade Srbije...Termin za vakcinaciju građani će dobiti nakon prijave na portalu eUprave ili pozivom kontakt centra...Kako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.