Kovid ambulanta u Rumi od sutra radi do 15 časova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021, 13:14

Kovid ambulanta u Rumi od sutra radi do 15 časova

Kovid ambulanta Opštine Ruma koja radi u okviru Doma zdravlja od sutra radi skraćenim radnim vremenom, odnosno do 15 časova. Ovakva odluka doneta je usled manjeg broja pacijnenata, što je, kako kažu nadležni, zajednički uspeh građana i medicinskih radnika koji su se odgovorno ponašali u proteklom periodu.

U poslednja 24 sata u rumskoj kovid ambulanti pregledano je 136-oro pacijenata, od kojih je 22 testirano. Broj pacijenata je duplo manji u odnosu na kraj prethodne godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a dobra vest je da se trend blagog smanjenja prvih pregleda nastavlja.

Zahvaljujući tome što se broj pacijenata smanjuje, odlučeno je i da se rastereti Kovid ambulanta.

NOVO RADNO VREME KOVID AMBULANTE:

PONEDELJAK – PETAK: OD 07 DO 15 ČASOVA

VIKENDOM I PRAZNIKOM: OD 7 DO 13 ČASOVA

To ujedno zanči i manji broj lekara koji će biti angažovani u Kovid ambulatni, i koji će moći da rade na drugim neophodnim mestima.

U Kovid ambulanti kažu da će svakako pratiti epidemiološku situaciju i da će ukoliko bude potrebe ponovo korigovati radno vreme, u skladu sa potrebama, uz ponovni apel na građane da se pridržavaju mera prevencije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.