Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličina vrhunskih sportista: Azarenka se igrala sa skupljačicom loptica

Viktorija Azarenka plasirala se u treće kolo Vimbldona, međutim meč sa Jelenom Vesninom obilježio je sjajan potez Bjeloruskinje prilikom "medikal tajm-auta".

Na pauzi je Azarenka zamolila djevojčicu što sakuplja lopte da joj pomogne oko "zagrijavanja" tako što joj je rukom nabacivala loptice.

U jednom trenutku je i Vika zatražila pomoć ljekara, a kasnije je objasnila zašto se igrala sa djevojčicom.

Bjeloruskinja je rekla da dosta igrača i igračica >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na turu zna da bude neprijatno prema skupljačima lopti i da je ona jednostavno htjela to da promijeni.

Highlight of Azarenka's match was when she asked the ball girl to hand feed balls during Vesnina's injury timeout. PERFECT FORM. pic.twitter.com/k5AtnKIhpx

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(VIDEO) BELORUSKINJA ODUŠEVILA SKUPLJAČICU LOPTI: Azarenka ovako iskoristila prekid meča na Vimbldonu

Izvor: Kurir, 05.Jul.2017

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka plasirala se u treće kolo Vimbldona, ali je njen meč sa Elenom Vesninom obeležio je sjajan potez za vreme medicinskog prekida meča.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.