Večeras premijera domaćeg filma Saga o tri nevina muškarca

Izvor: Blic, 11.Jan.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras premijera domaćeg filma "Saga o tri nevina muškarca"

U Velikoj dvorani Sava centra večeras u 20:30h biće održana premijera domaćeg filma "Saga o tri nevina muškarca" reditelja i scenariste S. Šridara.

Seks je oduvek bio tema koja intrigira, koja je tabu, koja inspiriše i o kojoj podjednako misle muškarci i žene. Oni stariji ga sa radošću pamte, oni mlađi u njemu uživaju. A kako mladi danas shvataju seks na duhovit način pokazaće "Saga o tri nevina muškarca" .

Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Oni će pokušati sve moguće i nemoguće da ostvare svoj cilj, pa će čak u pomoć pozvati i rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu.

U filmu igraju: Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Frano Lasić, Marija Stokić, Miljana Gavrilović, Maja Stojanović, Sanja Vujisić, Jelena Đukić...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.