Vanredna situacija proglašena u još dve opštine

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 16:40

Vanredna situacija proglašena u još dve opštine

U Zaječaru danas je proglašena vanredna situacija s obzirom da je procenat pozitivnih na kovid 19 u odnosu na broj pristiglih rezultata oko 40 odsto.

Takođe, danas je vanredna sitaacija proglašena i u Majdanpeku.

Na teritoriji Zaječara registrovano je 14 pozitivnih na koronavirusa od 32 pristigla rezultata. Novoobolele osobe su starosti od 28 do 80 godina, i to šest žena i osam muškaraca, prenosi Blic.

S obzirom na proglašeno vanredno stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teritoriji grada Zaječara od sutra se zabranjuje okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet lica, ako nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite.

Takođe, u javnim parkovima i igralištima, kao i tokom vežbanja na otvorenom prostoru dozvoljeno je okupljanje do pet lica, uz odgovarajuće mere lične zaštite.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.