VUČIĆ POSLAO HITNU PORUKU GRAĐANIMA: Aljbin Kurti rešio da NAPADNE Srbe! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2022, 05:39

VUČIĆ POSLAO HITNU PORUKU GRAĐANIMA: Aljbin Kurti rešio da NAPADNE Srbe! (VIDEO)

Vučić je naveo da će Srbija sačuvati svoj narod.

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti smenio je predsednicu Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici Ljiljanu Stevanović samo zato što je prisustvovala sastanku predstavnika Srba sa KiM sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Poštovani građani, po nalogu Aljbina Kurtija smenjena je danas iz kosovskih institucija, srpski sudija Ljiljana Stevanović. Za ujutru je pripremljena smena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih srpskih komandira, svih srpskih policajaca koji su bili na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost. Aljbin Kurti je rešio da napadne Srbe! Aljbin Kurti je pogazio Briselski sporazum i po njegovoj volji i volji onih koji ga štite Briselski sporazum više ne postoji. Aljbin Kurti je taj koji hoće da sruši mir na Kosoovu i Metohiji, on je taj koji ovim odlukama želi da napadne srpski narod svuda gde on živi, i na jugu i na severu KiM. Srbija želi da se sačuva mir i zbog svega upozoravamo Zemlje Kvinte i celu međunarodnu zajednicu. Moja poslednja poruka je - Šta god činili - Srbija će biti uz svoj narod - rekao je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Ja ne suspendujem sudije, Vučić to možda radi

Izvor: Danas, 25.Mar.2022

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas, odgovarajući na optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je po njegovom nalogu suspendovana predsednica Osnovnog suda u Mitrovici Ljiljana Stevanović, da on ne smenjuje sudije, ali da možda "predsednik Srbije suspenduje i smenjuje sudije i tužioce".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.