VUČIĆ O OPOZICIJI: To je jedna politička, prazna priča, najgori među njima govore da treba da vladaju najbolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 23:48

VUČIĆ O OPOZICIJI: "To je jedna politička, prazna priča, najgori među njima govore da treba da vladaju najbolji"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Prva tema na TV Prva. Vučić je između ostalog govorio o opoziciji

- Imali su pravo da organizuju skupove svuda, i jesu, samo su lagali da im neko nije dopustio. Imali su ih u najvećim salama u Srbiji - rekao je Vučić govoreći o predstavnicima opozicije.

Vučić ističe da se pokušava predstaviti slika kako su oni "urbani i pametni", čak i kada ne završe školu, dok su svi ostali "krezubi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nemam nikakav problem sa tim, uvek je postojao jedan deo NVO koji bi sa pojedinim političarima želeo po svaku cenu da iskaže svoj politički stav kroz pamflete koji najčešće ne znače ništa. Oni su urbani, pametni, makar nisu ni nikakvu školu završili, mi smo neuki, krezavi... - rekao je srpski predsednik.

- Ili zato što su iz Beograda. Ja sam iz Beograda, pa ne mislim da sam bolji od nekoga ko je iz Pirota ili Prijepolja. To je jedna politička priča, prazna - kaže on.

Vučić kaže da sve vreme predstavljaju sebe kao "elitu" i "izabrane", kao one koji bi "morali da vode zemlju", a neverovatno je da upravo najgori među njima, koji nisu mogli razred da završe, govore kako treba da vladaju najbolji.

- Najgori među njima vam govore o tome kako je potrebno da vladaju najbolji, a oni su najbolji, a ko ih je izabrao da su najbolji - dodaje on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.