U BEOGRADU JE BLIZU, ALI MISLIM DA SMO U PREDNOSTI Predsednik Vučić: Ako izgubimo, čestitaćemo u 10 uveče

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 23:48

"U BEOGRADU JE BLIZU, ALI MISLIM DA SMO U PREDNOSTI" Predsednik Vučić: Ako izgubimo, čestitaćemo u 10 uveče

Predsednik Vučić osvrnuo se na izbore u prestonici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Prva tema na TV Prva.

Ističe da se svako kreće u granicama sopstvene pokvarenosti i da neće biti prekidanja glasanja za vreme izbora u nedelju.

- Nikada nisu umeli da priznaju poraz i uvek im je neko drugi bio kriv jer nikad nisu imali ideale i borili su se za privatnu korporaciju. Rezultat će biti takav kakav narod Srbije bude rekao. Nikakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << marifetluka ni od strane vlasti ni opozicije ne sme da bude - rekao je on.

Kaže da je u Beogradu blizu, ali da misli da je njegova lista u prednosti.

- Čestitaćemo još u 10 uveče ako izgubimo izbore u Beogradu, za razliku od njih koji nisu znali da se ponasaju džentlmentski nikada - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IZGUBIĆE IZBORE, TO VAM SAD KAŽEM!" Vučić o rezultatima glasanja: Ljudi te floskule neće da trpe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Prva tema na TV Prva..Vučić je rekao da se sve vreme širi takav narativ da predstavnici opozicije predstavljaju sebe kao elitu i izabrane. Dodaje da je u Danasu puštana priča o Fahri Musliju, a ne u Brkićevom Tabloidu...- Ko ne misli kao oni,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"BIĆE INTERESANTNI IZBORI U BEOGRADU, SADA IMAMO PREDNOST" Vučić: Siguran da će lista "Srbija ne sme da stane" ubedljivo pobediti

Izvor: Kurir, 14.Dec.2023, 00:20

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će ako lista koju podržava izgubi izbore u Beogradu, isto veče čestitati protivnicima, ali da je siguran da će lista koju on podržava pobediti i osvojiti više glasova nego na prošlim izborima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.