VUČIĆ O ODNOSU SA RS: Srbija nikada u svojoj istoriji nije toliko pomagala Republici Srpskoj kao što to je činila juče i kao što čini danas

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 12:54

VUČIĆ O ODNOSU SA RS: "Srbija nikada u svojoj istoriji nije toliko pomagala Republici Srpskoj kao što to je činila juče i kao što čini danas"

Vučić Republici Srpskoj želi samo najbolje.

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da Srbija nikada u svojoj istoriji nije toliko pomagala Republiku Srpsku kao što pomaže sada i izrazio uverenje da će u budućnosti pomagati još više.

- Ponosan sam na činjenicu da, ne samo rukovodstvo, već i svi ljudi u Republici Srpskoj znaju da Srbija nikada u svojoj istoriji nije toliko pomagala Republici Srpskoj kao što to je činila juče i kao što čini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas, a ja verujem da ćemo sutra  to činiti još mnogo više - rekao je Vučić tokom posete Ruskom domu.

Na pitanje novinara da prokomentariše natpise pojedinih medija da je proslava Dana Republike Srpske organizovana kako bi se skrenula pažnja sa dešavanja na KiM, Vučić je istakao da nije on organizovao proslavu dana Republike Srpske, kao i da je čestitao Srpskoj rođendan, kao što je činio svake godine.

- I svake godine ću to da činim i želim Republici Srpskoj napredak -poručio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.