VRATIO SE KOD RODITELJA POSLE ODVIKAVANJA OD ALKOHOLIZMA?! Ovo je mladić kojeg je otac ubio u Vladimircima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 21:22

VRATIO SE KOD RODITELJA POSLE ODVIKAVANJA OD ALKOHOLIZMA?! Ovo je mladić kojeg je otac ubio u Vladimircima (FOTO)

Nije im bila prva svađa...

Danas u Vladimircima došlo do strašne tragedije kada je otac (64) ubio sina (36), a zatim pokušao da sebi oduzme život. On je u urgentni prijem u bolnici u Šapcu primljen bez svesti sa povredama opasnim po život.

Nakon što je ubio sina iz automatske puške pokušao da izvrši samoubistvo tako što je pucao sebi u glavu.

Policija u Šapcu još ne saopštava detalje porodične tragedije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto je u toku uviđaj koji obavljaju pripadnici policije iz Vladimiraca i viši javni tužilac.

- I dalje smo u šoku. Ovakve stvari se u našem malom mestu ne dešavaju - kažu meštani.

Nezvanično, sin je nedavno došao iz bolnice gde se navodno lečio od alkoholizma.

- Vratio sa sa lečenja i došao je kod roditelja i eto šta se desilo, užas - kaže meštanka i potvrđuje saznanja medija da ranije nije bilo fizičkog nasilja u porodici, ali da jeste bilo svađa između oca i sina.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Tamara Ilić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.