VOZILI U ALKOHOLISANOM STANJU U SMEDEREVU Ugrozili školsku zonu i unosili teror među građane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 04:39

VOZILI U ALKOHOLISANOM STANJU U SMEDEREVU Ugrozili školsku zonu i unosili teror među građane!

Vozači su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih je podneta prekršajna prijava.

U Smederevu, u roku od 24 sata, saobraćajna policija je iz saobraćaja isključila dvojicu vozača koji su u stanju potpune alkoholisanosti upravljali vozilima u zonama osnovnih škola i to jedan sa 2,09, a drugi 2,12 promila alkohola u krvi.

Saobraćajna policija u Smederevu juče je isključila iz saobraćaja vozača (44) koji je u zoni Osnovne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << škole "Dr Jovan Cvijić" upravljao vozilom u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,09 promila alkohola u organizmu. 

Danas je saobraćajna policija u Smederevu isključila iz saobraćaja vozača (51) koji je u zoni Osnovne škole "Despot Đurađ" upravljao vozilom u stanju u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,12 promila alkohola u organizmu.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.