VOĐA HAMASA BIO META NAPADA U BEJRUTU?! Razneta zgrada, delovi tela leže po ulici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 19:24

VOĐA HAMASA BIO META NAPADA U BEJRUTU?! Razneta zgrada, delovi tela leže po ulici (VIDEO)

U napadu izraelske bespilotne letelice ubijena su četiri člana Hamasa u kancelariji terorističke grupe u Bejrutu

 U stravičnoj eksploziji koja se danas poslepodne dogodila na jugu Bejruta navodno je ubijen jedan od lidera Hamasa Saleh al-Aruri.

Hezbolah tvrdi da je napad na zgradu, u kojoj je navodno bila kancelarija Hamasa izveo izraelski dron, a portparol Hezbolaha je rekao da je u pitanju raketni napad i atentat.

BREAKING: SENIOR PALESTINIAN >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OFFICIAL KILLED IN BEIRUT CAR BLAST ACCORDING TO REUTERS pic.twitter.com/nC9BDVuZCn

— Sulaiman Ahmed (@ShaykhSulaiman) January 2, 2024

Prema prvim informacijama, u eksploziji je stradalo najmanje četvoro ljudi, a delovi tela navodno su rasuti po ulici.

U čitavom gradu trenutno vlada haos, a na licu mesta su brojne spasilačke ekipe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Netanijahuov portparol: Gađanje Bejruta nije napad na Liban, nego na Hamas

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 00:01

"Ko god da je izvršio napad" na Bejrut nije napao Liban, već palestinsku militantnu grupu Hamas...Ovo je danas izjavio portparol izraleskog premijera Benjamina Netanijahua Mark Regev..."Ko god da je ovo uradio, to nije napad na libansku državu. To nije napad na terorističku organizaciju Hezbolah....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.