VIŠE NEĆETE OSTAVLJATI SVOG LJUBIMCA SAMOG: Pogledajte šta je OVAJ pas radio dok je vlasnik bio na poslu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 22:33

VIŠE NEĆETE OSTAVLJATI SVOG LJUBIMCA SAMOG: Pogledajte šta je OVAJ pas radio dok je vlasnik bio na poslu (VIDEO)

Snimak je rastužio mnoge: Pogledajte što je pas radio dok mu je vlasnik bio na poslu

Psi širom svieta ostaju sami kod kuće dok su njihovi vlasnici na poslu. Poznato je da je pas najbolji čovekov prijatelj, a da je to zaista tako pokazuje snimak koji je rastužio mnoge.

Na Reditu je, naime, objavljen snimak psa koji je ostao sam kod kuće, a zbog usamljenosti je uzeo patiku svoga vlasnika i spavao s njom. Video je odmah postao viralan pa ga je komentarisalo više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 1.200 ljudi.

"To mi je slomilo srce. Potreban mu je prijatelj, izgleda tako usamljeno", "Mislim da ne mogu ići na posao nakon što sam video ovo", "To je to, nikad više ne ostavljam svog psa samog", samo su neki od brojnih komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.