(VIDEO) VOLI OCA, OBOŽAVA MESIJA: Pogledajte kako je Ronaldov sin potrčao u zagrljaj Barsinoj zvezdi

Izvor: Kurir, 14.Jan.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VOLI OCA, OBOŽAVA MESIJA: Pogledajte kako je Ronaldov sin potrčao u zagrljaj Barsinoj zvezdi

CIRIH - Sin fudbalera Reala i portugalskog reprezentativca Kristijana Ronalda, Kristijano junior "Kristijaninjo" priznao je da je veliki fan igrača Barselone Lionela Mesija.

Ronaldo je pre dva dana na svečanosti u Cirihu dobio "Zlatnu loptu" ispred Mesija i golmana Bajerna Manuela Nojera.

Na svečanosti nije bilo Ronaldove verenice Irine Šejk, ali je tu bio mali Kristijano. Po završetku svečanosti Ronaldo junior je ugledao Mesija i odmah je potrčao ka fudbaleru Barselone, koji je pomazio po glavi sina igrača Reala.

"Stalno gleda tvoje snimke na internetu i priča o tebi", rekao je Ronaldo senior.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) NASMEJALI RONALDA: Pogledajte kako izgleda kada igrači Reala ispuštaju krike

Izvor: Kurir, 14.Jan.2015

MADRID - Fudbaleri Reala i članovi stručnog štaba madridskog kluba našalili su se na račun saigrača Kristijana Ronalda, koji je pre dva dana dobio "Zlatnu loptu" za igrača godine...Ronaldo je ispustio krik kada je saznao da je dobio "Zlatnu loptu" za najboljeg fudbalera sveta u 2014..."Moj vrisak?...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.