(VIDEO) SNIMAK KOJU JEŽI KOŽU: Anin sin priča kako je imao NESREĆU u prošlom životu, i da je on nju izabrao za majku

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 22:18

(VIDEO) SNIMAK KOJU JEŽI KOŽU: Anin sin priča kako je imao NESREĆU u prošlom životu, i da je on nju izabrao za majku

Ana iz Teksasa "nije bila u redu" nakon što joj je njen sinčić ispričao kako ga je u prošlom životu udario automobil.

Ana iz Teksasa sedila je u automobilu sa svojim sinom kada joj je počeo pričati o reinkarnaciji. Tajno je uzela mobilni telefon i snimala njihov razgovor. Tik tok koji je objavila pod svojim korisničkim imenom @ana_mana_pia, ubrzo je postao viralni hit.

- Moj sin je 10 minuta pričao kako ga je automobil udario dok je bio beba pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je postao moje dete- napisala je.

- Opet si bio beba? - upitala je dečaka u videu, a on joj je dao potvrdan odgovor.

- Znači, pregazili su te automobilom u prošlom životu? - upitala je dok je izbezumljeno gledala u kameru.

- Još uvek nisam dobro - dodala je na kraju.

Objava je pregledana više od 2,2 miliona puta, a dobila je preko 338.000 lajkova i 7.600 komentara u kojima su neki roditelji podelili slična iskustva.

- Sin mi je rekao da se seća da me je vidio sa neba. Imao je četiri godine. Takođe često govori da ima sestru i brata na nebu. Imala sam dva pobačaja - jedan je od komentara.

- Moje srednje dete pričalo mi je kako dolazi sa crvene planete po imenu Mars. Da su živeli pod zemljom. Imao je oko dve godine i nije imao pojma što je uopće Mars - drugi se nadovezao.

- Preselili smo se na Floridu kada je moj sin imao dve godine. Pitao nas je da li idemo da vidimo njegove druge roditelje. Rekao je i da je oženjen i da mu nedostaju njegova deca - takođe je podelio svoja iskustva jedan od korisnika.

- Sin mi je više puta rekao da me izabrao za mamu pre nego što je prošao kroz svetlosni tunel - napisala je jedna majka.

Pogedajte video

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.