(VIDEO) RAZOČARALA SE: Tužila kompaniju čarapa jer nije doživela orgazam kao devojka u reklami

Izvor: Kurir, 16.Jan.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) RAZOČARALA SE: Tužila kompaniju čarapa jer nije doživela orgazam kao devojka u reklami

U reklami devojka izazva zavist i divljenje prolaznika, za šta su zaslužne njene čarape u kojima je ona “super zadovoljena”, što nije bio slučaj sa ženom koja ih je kupila

Njujorčanka Meng Vang tužila je kanadsku kompaniju “Gildan Outerwear”, koja proizvodi čarape, jer “nije doživela orgazam poput žene u reklami”.

Kompanija je zaista lansirala reklamu koja navodi na seks, a u kojoj žena sugestivno navlači svoj novi par čarapa, a potom šeta gradom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << U reklami ta devojka izazva zavist i divljenje prolaznika, za šta su zaslužne njene čarape u kojima je ona “super zadovoljena”.

Vangova je bukvalno shvatila reklamu, pa je kupila čarape, ali efekat kojem se ona nadala je izostao.

Epilog je tužba protiv kompanije iz Kanade koju je podnela žena iz Njujorka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.