Tužila kompaniju jer joj čarape nisu pružile orgazam kao ženi na reklami (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jan.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužila kompaniju jer joj čarape nisu pružile orgazam kao ženi na reklami (VIDEO)

Nezadovolj(e)na žena je bila besna i rešila je da to naplati na sudu.

Bizaran povod za tužbu razlog je zašto je Njujorčanka Meng Vang dospela u medije. Ona je, naime, tužila kompaniju Gildan Outerwear iz Kanade, koja proizvodi čarape marke Kushyfoot, jer nije doživela orgazam poput žene u reklami.

Kompanija je zaista lansirala reklamu koja prikazuje seks, a u kojoj žena sugestivno navlači svoj novi par čarapa marke Kushyfoot, te dok prolazi gradom izaziva >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zavist i divljenje prolaznika, a za sve su zaslužne, kako sugeriše reklama, njene čarape u kojime je ona "super zadovoljena".

Vang je stvar shvatila ozbiljno, pa je, želeći valjda i sama biti "super zadovoljena" brže-bolje kupila par magičnih čarapa.

Međutim, kako prenosi New York Post, nije se dogodilo ono čemu se nadala.

"Reklama jasno daje naslutiti da su čarape toliko dobre i udobne da imate osećaj da vas masiraju ispod odeće", rekao je advokat kog je angažovala nezadovolj(e)na Vang.



Izvor: tvbest

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužila kompaniju koja prodaje čarape jer nije doživela orgazam kao devojka u reklami! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2015, 00:08

Kompanija iz Kanade je zaista lansirala reklamu koja navodi na seks, a u kojoj žena sugestivno navlači svoj novi par čarapa, a potom šeta gradom. Ipak, problem sa ženom iz Njujorka bio je što je tu reklamu shvatila bukvalno..Njujorčanka Meng Vang tužila je kanadsku kompaniju “Gildan Outerwear”,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Nezadovolj(e)n kupac: Tužila kompaniju jer joj “čarape nisu priuštile orgazam”

Izvor: Svet, 16.Jan.2015

Bizaran povod za tužbu razlog je zašto je Njujorčanka Meng Vang dospela u medije.. Ona je, naime, tužila kompaniju “Gildan Outerwear” iz Kanade, koja proizvodi čarape marke “Kushyfoot”, jer “nije doživela orgazam kao žena u reklami”. Kompanija je zaista lansirala reklamu koja insinuira...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.