VEZALI JOJ OČI PA PRETILI DA ĆE JE UBITI: Novi detalji o jezivom zločinu u Obrenovcu, maskirani razbojnici sa pištoljima opljačkali baku (85)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 11:45

VEZALI JOJ OČI PA PRETILI DA ĆE JE UBITI: Novi detalji o jezivom zločinu u Obrenovcu, maskirani razbojnici sa pištoljima opljačkali baku (85)

Policija traga za osumnjičenima.

Baka (85) iz okoline Obrenovca, te noći 12. marta oko dva sata iza ponoći, spavala je ne znajući da su joj u kući dvojica razbojnika.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, baka je u svojim stvarima sakrila oko 100.000 dinara za "sudnji dan". Međutim, to je razbojnicima bilo malo, pa su je probudili, vezali oči i pretili da će je ubiti.

- Dvojica maskiranih razbojnika ženi su držali pištolj na glavi i pretili da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će je ubiti, ako ne da još novca i ako kasnije pozove policiju. Nesrećna žena para više nije imala, pa je dala sav zlatni nakit- kaže naš sagovornik.

O slučaju je obaveštno Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

Baku srećom nisu povredili.

Potraga za razbojnicima je u toku.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.