HOROR U OBRENOVCU! RASPISANA POTERNICA: Razbojnici pištoljima opljačkali baku (85) dok je spavala, ukrali veliku sumu novca

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 10:42

HOROR U OBRENOVCU! RASPISANA POTERNICA: Razbojnici pištoljima opljačkali baku (85) dok je spavala, ukrali veliku sumu novca

Zapretili joj da ne zove policiju.
Policija u Obrenovcu raspisala je potragu za dvojicom lopova koji su, pre tri dana, ušli u kuću starice (85) i tom prilikom je uzeli oko 100.000 dinara i zlatni nakit.
O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.
Dvojica maskiranih razbojnika provalili su u kući nesrećne žene dok je spavala. Tada su pronašli novac koji je sakrila u regalu, a kako im to nije bilo dovoljno oni su je probudili.
- Pretili su je da će je ubiti, ako ne izvadi još novca. Međutim, baka nije imala, pa je dala sav zlatni nakit. Srećom nisu je povredili- kaže naš izvor.
Pobegli su iz kuće, a njoj zaprettili da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maskirani razbojnici opljačkali baku (85)

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2024

​OBRENOVAC - Policija u Obrenovcu raspisala je potragu za dvojicom lopova koji su, prije tri dana, ušli u kuću starice V. V. (85) i tom prilikom je uzeli oko 100.000 dinara i zlatni nakit.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.