VELJIN VOJNIK NIJE DOVEDEN IZ PRITVORA: Zagubljen dopis odložio suđenje za demoliranje kafića u Beogradu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:24

VELJIN "VOJNIK" NIJE DOVEDEN IZ PRITVORA: Zagubljen dopis odložio suđenje za demoliranje kafića u Beogradu?

Karapandžić je u pritvoru od početka februara kada je uhapšen kao član kriminalne grupe "Principi" koju je predvodio Veljko Belivuk.

Suđenje jedanaestorici optuženih da su 2018. godine demolirali beogradski noćni klub "Komitet" odloženo je danas jer Boris Karapandžić, jedan od optuženih, nije doveden iz pritvora. Karapandžić je u pritvoru od početka februara kada je uhapšen kao član kriminalne grupe "Principi" koju je predvodio Veljko Belivuk, poznatiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao Velja Nevolja.

Sudija Snežana Ivković odložila je današnje suđenje grupi optuženih momaka za demoliranje noćnog kluba "Komitet" u Beton hali u Beogradu jer joj je javljeno da iz pritvora nije doveden optuženi Boris Karapandžić.

- Poslali smo dopis, nisu nam ga doveli, verovatno su zagubili dopis - rekla je sudija Ivković i odredila novi datum suđenja krajem aprila.

Optuženi Inel Čantrić takođe se nije danas pojavio na suđenju, a njegov advokat Nikola Ristović rekao je da se Čantrić, koliko zna, nalazi u zatvoru u Kragujevcu.

Advokati su zatražili da se iz dokaza izbaci DNK veštačenje koje je urađeno po naredbi tužilaštva objašnjavajući da je tužilaštvo zakasnilo sa izdavanjem ove naredbe.

Suđenje je počelo u decembru 2018. godine, dva meseca nakon što su momci maskirani kapuljačama i fantomkama i naoružani palicama i flašama, upali u noćni klub "Komitet" u Beton hali u Beogradu. Lomili su stolove i stolice i udarali goste.

pic.twitter.com/SBYH2JArXU

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) October 7, 2018

Kako su tada pisali mediji, nasilnici koji su upali u klub pripadnici su grupe koju predvodi Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja koji je sada osumnjičen za najteža krivična dela - ubistva, otmice, mučenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.