VELEOBRT DRAME U BEOGRADU: Muž branio ženu od razbojnika, njemu se slošilo, na kraju ONA UMRLA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEOBRT DRAME U BEOGRADU: Muž branio ženu od razbojnika, njemu se slošilo, na kraju ONA UMRLA?!

Na Zvezdari u Beogradu danas se oko 16 časova dogodio nemio i nezapamćen događaj kada je žena preminula posle pljačke nasred ulice, nezvanično saznaje Kurir.

Sve se ovo izdešavalo u Vojislava Ilića kada je stariji muškarac ženi, koja je bila sa mužem, otkinuo lanac s vrata, tvrde očevici. Suprug je odmah ustao u odbranu i krenuo na lopova, a žena je samo pala.

Prolaznici koji su se zadesili na ulici odmah su pozvali Hitnu, ali nažalost spasa joj nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo. Lekari su učinili sve da je reanimiraju, ali bilo je bezuspešno, potvđeno je u Hitnoj pomoći.

Razbojnika su zadržali do dolaska policije. I suprug i osumnjičeni za krađu primljeni su kod lekara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strgao ženi lančić s vrata, ona preminula od šoka

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2018

Šokantan događaj odigrao se danas oko 15:30 časova u beogradskoj ulici Vojislava Ilića na Zvezdari kod broja 36, kada je muškarac opljačkao ženu nasred ulice, nakon čega je ona preminula.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.