VANREDNA SITUACIJA I U VLADIČINOM HANU: Skraćeno radno vreme ugostitelja, zabrana za bazene, spa i velnes

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 17:52

VANREDNA SITUACIJA I U VLADIČINOM HANU: Skraćeno radno vreme ugostitelja, zabrana za bazene, spa i velnes

Biće na snazi zabrana okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet lica, ako nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite

Odluka je doneta na osnovu preporuke Opštinskog štaba za vanredne situacije na teritoriji opštine Vladičin Han.

Usled pogoršanja epidemiološke situacije izazvane širenjem zarazne bolesti "Covid-19", predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović doneo je Odluku o proglašenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vanredne situacije na teritoriji opštine Vladičin Han. Odluka je doneta na osnovu preporuke Opštinskog štaba za vanredne situacije na teritoriji opštine Vladičin Han.

Od utorka, 7. jula počeće da se primenjuju posebne mere zaštite stanovništva. .

U javnim parkovima i igralištima, kao i tokom vežbanja na otvorenom prostoru dozvoljeno je okupljanje do pet lica, uz odgovarajuće mere lične zaštite. Maske su obavezne u zatvorenim prostorima. Zabranjeno je organizovanje svečanosti, kao i organizovanja sportskih i drugih zabavnih manifestacija.

U Vladičinom Hanu je uvedeno ograničenje radnog vremena ugostiteljskih objekata od 7.00 do 20.00 časova, a uvedena je i zabrana korišćenja otvorenih i zatvorenih bazena, spa i velnes centara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.