Vanredna situacija proglašena i u Lučanima

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 17:24

Vanredna situacija proglašena i u Lučanima

U opštini Lučani kod Čačka danas je proglašena vanredna situacija zbog povećanog broja zaraženih, saopštio je Opštinski štab za vanredne situacije.

Na teritoriji oštine Lučani koja ima dvadesetak hiljada stanovnika, danas je potvrdjeno prisustvo koronavirusa kod šest lica, dok se za 21 očekuju rezultati testiranja.

Od sredine juna do danas u Lučanima je od koronavirusa obolelo devetoro.

Štab za vanredne situacije izdao je naredbu da je u Lučanima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obavezno korišćenje zaštitnih maski u zatvorenom javnom prostoru, zabranjeno je organizovanje proslava, sportskih i drugih manifestacija.

Radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih radnji i maloprodajnih objekata je od danas ograničeno na od 07.00 do 22.00 časa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA I U LUČANIMA: Donete nove mere zaštite protiv korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Prisustvo korona virusa kod 6 pacijenata, dok se za 21 pacijenta očekuju rezultati sa testiranja na virus...Zbog uvećanog broja obolelih od virusa Kovid-19, Štab za vanredne situacije opštine Lučani je doneo odluku o proglašenju vanredne situacije, potvrdio je predsednik opštine Lučani Milivoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

I u Lučanima uvedena vanredna situacija zbog korone: Novih šestoro pozitivnih

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2020

Na teritoriji oštine Lučani je u ponedeljak potvrđeno prisustvo korona virusa za šest pacijenata, dok se za 21 pacijenta očekuju rezultati sa testiranja na virus LUČANI – ZBOG uvećanog broja obolelih od virusa kovid -19, Štab za vanredne situacije opštine Lučani doneo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.